5 Simple Techniques For домашен тест за бременност

Wiki Article

Съберете сутрешната си урина в буркан и към нея добавете малко червено вино. Ако цветът се промени – има бременност.

Ако течността започне да кипи – налице е бременност; в противен случай липсва такава.

Мастилено-струйните тестове, както и моделите на касети и ленти, имат диагностичен елемент с реагент, който оцветява в ярък нюанс при контакт с хорионгонадотропин в необходимата концентрация. Основната им разлика е техният ергономичен и надежден дизайн, който позволява анализ без събиране на урина. Това е особено удобно, когато жена е извън къщата и няма стерилни контейнери под ръка.

За да знаете кога настъпва овулацията, можете да използвате проследяване на базалната температура – повишаването й показва овулация (или евентуална бременност).

Препоръчително е да направите тест за бременност след или по време на менструацията, особено ако менструацията ви се различава по обем и продължителност от обичайната менструация. Тест за бременност за менструация може да се направи всеки ден - наличието на кръв няма да повлияе на надеждността на резултата.

Фантастичен трик за бързо белене useful link на печени чушки Нюзлетър

Тези, които се интересуват от това кога да купят тест за бременност, трябва да обърнат внимание на прага на чувствителност на определен модел.

На тези пациентки не се препоръчват домашните уринни here тестове за бременност, тъй като преди процедурата на трансфер, в техните тела се вкарват хормони, които да ги подготвят за предстоящото и да стимулират успешното зачеване. Така в организма им се натрупват хормони, които могат да дадат фалшив положителен резултат в домашни условия.

Урината и оцет се смесват, след това внимателно наблюдавайте за промяна в цвета на оцет. Кипене и запенване по време на добавянето на урината към оцета е знак, потвърждаващ бременността при жени.

Борисов: Треперех при обиска да не ми подхвърлят нещо. Тарашеха даже и чорапите ми (Видео)

  Вашата оценка ще подобри качеството на нашите статии!

Хинин и хининови напитки – с какво са полезни и как се борят с вирусите

Променено излъчване. Съпругът ми и до ден днешен click here to find out more казва, че той първи е знаел, че съм бременна, много преди да направя тест, по начина по който съм се променила – цялата съм започнала да сияя и да излъчвам вътрешна сила. 

Всеки тест за бременност е предварителен „домашен” диагностичен инструмент.

Report this wiki page